Testimoni Blouse Muslimah

November 17, 2015  |  TESTIMONI

testimoni-blouse-muslimah

Assalammualaikum

Alhamdulillah, lama tak menulis something disini. Hehe…almaklumlah busy sikit dengan urusan exam anak-anak. Ni dah start nak cuti sekolah ni ada free sikit. Boleh la menulis kembali.

Entri kali ni nak share testimoni blouse muslimah Lantana oleh sis Ros. Sis Ros memilih blouse muslimah Lantana yellow saiz M. Comel je kan sis ni pakai. Sesuai untuk aktiviti bersantai katanya. Kebetulan sis Ros ni ada anak kecil, jadi sesuai juga untuk breastfeed mummy 🙂

Jom baca coretan sis Ros tentang blouse muslimah Lantana melalui link ini => SIS ROS SHARE PASAL BLOUSE LANTANA

Buat pengetahuan pembaca semua, blouse muslimah Lantana ni baru sahaja dilancarkan di website MyBlouseShop. Blouse muslimah Lantana ni datang dalam empat warna pilihan iaitu yellow, blue tosca, pink & green.

Blouse muslimah Lantana ni datang dalam 5 saiz iaitu S, M, L, XL & XXL. Cutting adalah standard. Model ni pakai saiz M, berat model 54kg dan tinggi ialah 170cm.

blouse-muslimah-lantana-yellow

ukuran-blouse-muslimah-lantana

Blouse muslimah Lantana boleh didapati melalui website MyBlouseShop. Klik sahaja link ini => BLOUSE MUSLIMAH LANTANA

atau sms/whatsapp ke 012.663.8972 (Nazlin)

 

Klik sini untuk maklumat lanjut Blouse Muslimah Lantana

 

 

 

 


Leave a Reply

Designed by alfatihstudio.com top ↑